6 annosta

1 kpl sipulia tai pussi pakastesipulisilppua
2 rkl chilijauhetta
2 dl vettä
400 g tomaattimurskaa
2 kpl Paprikaa
5 kpl Valkosipulin kynsiä
400 g Jauhelihaa tai suikalelihaa
1 pss Papu, vihreä, ohuet vihreät pavut, pirkka
1 prk Ruskeita papujasuolaliemessä tai valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
Liemikuutio tai suolaa
 
Paahda jauheliha pannulla omassa rasvassaan, lisää sipulisilppu , murskatut valkosipulinkynnet, suikaloidut parikat, pakastepavut, mausteet ja tomaattimurska, hauduta 20 minuuttia,lisää säilykepavut liemineen ja hauduta vielä 10 minuuttia. Jos haluat tulisempaa lisää ripaus cayannepippuria tai tulista chilimaustetta.
Yleensä tarjoan tätä kuoriperunoiden kera mutta voi sitä riisin kanssakin tarjota tai patongin ja vihreän salaatin kanssa.