4 annosta
5 dl Kaura-, ohra-, riisi-, tai mannapuuro
1,5 dl maitoa tai vettä
2 kpl Kananmunia
0.75 dl Vehnä- tai hiivaleipäauhoja
2 rkl Sokeria
0.25 tl Suolaa
0,25 tl kaardemummaa
Keitä aamulla reilu satsi puuroa että jää n. 0,5 litraa tähteeksi tai anna hiutaleiden turvota hetki kuumassa nesteessä joka voi olla vettä tai maitoa tai omenamehukin käy. Tätä voi tehdä siis myös omenapuuron tähteestä.Ruispuurosta en ole vielä tehnyt mutta kuka estää kokeilemasta.
Sekoita muut aineet hiukan jäähtyneeseen puuroon
Kaada taikina voideltuun uunivuokaan
Paista 200C uunin keskitasossa 20-30 min. Jos pistät pannukakun kylmään uuniin pidennä kypsennysaikaa 10-15 min.
Tarjoa hillon kanssa.